Centrale Termice pe Gaz

Centralele termice pe gaz sunt una dintre cele mai bune opțiuni dintre sistemele de încalzire. Principalul avantaj al acestui tip de centrale este folosirea de automatizări ce conduc la economisirea de combustibil. In plus, se pretează pentru orice tip de instalație de încălzire.

Putem afirma că randamentul centralelor termice pe gaz este superior randamentului centralelor ce folosesc alt tip de combustibil. Dimensiunile compacte care permit montarea rápida a echipamentului in spatii mic si inguste, este unul dintre avantajele achzitionarii unei centrale termice pe gaz.

Pentru siguranța casei tale este necesară folosirea unor elemente suplimentare, cum ar fi detectoarele de gaz. Montajul trebuie realizat de către un instalator specializat.

Arteni Therm îți oferă o gamă variata de centrale termice în condensare pe gaz Buderus si Ferroli:

Centralele termice pe gaz reprezinta solutia de incalzire perfecta pentru un confort ridicat, cu un necesar minim de energie. Utilizand aceste centrale, vei descoperi o serie intreaga de avantaje ce permit, mai mult ca oricand, reducerea costului la incalzire. Atunci cand se opteaza pentru o tehnologie adecvata, care ridica mereu standardele in ceea ce priveste performanta, primesti  mult mai mult decat te astepti.

Investind in acest tip de centrale termice recuperarea banilor se face rapid, datorita eficientei  energetice ridicate si consumului foarte scazut. Un alt motiv pentru care este recomandata alegerea centralelor in condesare pe gaz este reducerea emisiilor de CO2, ce protejeaza, astfel, mediul  inconjurator  si mentine echilibrul ecologic. Succesul centralelor pe gaz inregistrat la nivel mondial se datoreaza accentului pus pe calitate si pe dezvoltarea in permanenta a echipamentelor.