Purmo înseamnă confort termic, eleganță și stil, calitate și durabilitate. Purmo înseamnă acasă.

Purmo este marcă a Rettig ICC, unul dintre liderii mondiali în producția de sisteme de încălzire. Calitatea remarcabilă a produselor și parteneriatele de încredere dezvoltate reprezintă cheia succeselor companiei Purmo. Prin activitatea sa de peste 80 de ani, au dobândit recunoaștere pe piețele europene precum și în țări de pe alte continente. Rettig ICC are 23 de fabrici în Europa și exportă produse în peste 50 de țări din întreaga lume.

Purmo oferă o garanție de 10 ani pentru toate modelele de radiatoare, precum și pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, dacă sunt folosite doar elemente originale Purmo. Iar conducta Purmo PexPenta beneficiază de o garanție de 30 de ani.

Sistemele de încălzire Purmo sunt prezente pe piața românească, prin intermediul Rettig SRL, parte a grupului Rettig ICC, de peste 15 ani. Reprezentanții Purmo în România oferă consultanță tehnică și comercială, organizează școlarizări pentru proiectanți, instalatori, studenți și comercianți. Toate acestea pentru a satisface cerințele clientului nostru, care oricând se poate bizui pe suportul nostru.

Purmo, căldura care te inspiră!