Caloriferele Purmo

Caracteristica principală a acestor radiatoare este calitatea. Radiatoarele Panou Purmo sunt fabricate în conformitate cu certificatul ISO 9001 și ISO 14001, care este verificat de British Standards Institution Quality Assurance.
Radiatoarele sunt vopsite în dublu strat, folosindu-se metoda de cataforeză (de suport) și de prăfuire electrostatică (la finalizare). Acest lucru garantează obținerea unei suprafețe de lacuire de cea mai bună calitate si cu o rezistentă sporită. Gama variată de produce permite adaptarea radiatorului la înalțimea, lungimea și lățimea specifică fiecărei încăperi.

Radiatoarele decorative Purmo reprezintă o opțiune elegantă și distinsă pentru orice cămin, datorită placilor frontale netede sau cu inserții fine. Calitatea acestor radiatoare este susținută de cei 10 ani de garanție pe care Purmo o oferă pentru toate produsele sale. În plus, radiatoarele decorative orizontale sunt fabricate în conformitate cu standardele și nórmele europene ISO 9001, precum și în conformitate cu norma de protecție a mediului ISO 14001.

Spațiul pe orizontală al peretelui este limitat? Sau pur și simple stilul de amenajare interioară urmează o linie verticală? Purmo are soluția adecvată pentru tine: radiatoarele decorative verticale. Linii netede sau clar definite, indiferent de modelul pe care îl vei alege, te vei bucura de un ambient unic, primitor și elegant. Aceste radiatoare sunt disponibile în peste 200 de culori RAL și 12 culori metalice. Ca la orice alt produs, garanția radiatoarelor decorative verticale este de 10 ani.

Radiatoarele tip convector se utilează la încălzirea încăperilor cu multe ferestre, cum ar fi magazinele, restaurantele sau saloanele. Nu este permisă utilizarea acestora în încăperile cu umiditate sporită. Aceste radiatoare sunt fabricate în Austria, în confirmitate cu certificatul ISO 9001. Au o înalțime mică, dar acest lucru un diminuează eficiența termică a acestora. Alegerea lungimii potrivite este posibilă în intervalul 50-400 cm. Design-ul este un punct forte al radiatoarelor tip convector. Culoarea standard este alb RAL 9016, dar este posibilă alegerea oricărei alte culori din gama RAL.

Radiatoarele de baie port-prosop se remarcă prin design-ul unic și prin gama variată de modele, ce se adaptează necesităților fiecărui utilizator. Sunt fabricate în conformitate cu standardele de calitate europene ISO 9000 și în conformitate cu norma de protecție a mediului ISO 14001. Metoda de vopsire a acestor radiatoare asigură protecție împotriva unei posibile coroziuni. Sistemul de montare pe perete ce se livrează împreună cu radiatorul, permite reglarea adâncimii de montare.

Ce avantaje au caloriferele Purmo?

Caloriferele Purmo cu un design de calitate superior sunt solutia perfecta pentru un sistem de incalzire  care asigura un climat interior confortabil.

Caloriferele Purmo se clasifica prin calitate si  design (modern,retro sau classic), cu suprafete netede, forme, dimensiuni si culori variate potrivite pentru orice interior. Radiatoarele ,in mod special, au un rol important in amenajarea interioarelor, de aceea, Purmo ofera o gama larga de radiatoare. Caloriferele Purmo ofera pe langa caldura si un aspect estetic  deosebit interiorului casei tale.

Pentru Purmo calitatea are prioritate, incepand de la procesul de productie pana la cel de distributie. Radiatoarele Purmo sunt supuse unui proces tehnologic de fabricatie amplu si unor proceduri severe privind controlul calitatii.

Caloriferele Purmo tip panou sunt confectionate din tabla de otel laminata la rece FePO1, conform EN10130 si EN10301. Grosimea tablei radiatoarelor Purmo tip panou este conform normelor EN442.

Ambutisarea radiatoarelor Purmo tip panou de incalzire cu canale de apa verticale dispuse la o distanta intre ele de 33.3mm(Vertical-50mm), se face pe linii de productie complet automatizate si comandate de calculator, unde pe un flux tehnologic se realizeaza  radiatorul care necesita numai vopsire si, apoi, ambalare. Caloriferele Purmo tip panou cu fata plana si  panoul frontal profilat au culoarea standard alb RAL9016. Optional se pot comanda radiatoare Purmo si in alte culori conform paletarului de culori.

Radiatoarele Purmo tip panou cu fata plana sunt prevazute cu un panou suplimentar care se lipeste de panoul de baza. Purmo ofera solutii complete cu cele mai bune costuri  si o eficienta energetic ridicata.

Avantajele acestor calorifere Purmo le transforma in produsul potrivit la locul potrivit! Achizitionand un calorifer din gama variata de radiatoare Purmo, aveti  garantia ca ati dobandit un produs care corespunde nevoilor tale pentru mult timp.

Obiectivul Purmo este de a se impune pe piata prin profesionalism si prin elaborarea unor standarde care vor scoate marca Purmo in evidenta.