IMI Hydronic Engineering face parte din grupul IMI plc – o companie globală cotată în top FTSE 100 pe bursa din Londra. Din acest grup fac parte și alte două divizii – IMI Critical Engineering și IMI Precision Engineering.  IMI Hydronic Engineering este liderul furnizorilor globali şi expert în sisteme hidraulice şi control al temperaturii interioare, cu o experienţă în peste 100.000 de proiecte în întreaga lume.

Mărcile comercializate de catre IMI Hydronic Engineering:

  • IMI PNEUMATEX  – Menţinerea presiunii şi a calităţii apei

MI Hydronic Engineering este unicul producător la nivel mondial capabil să ofere o gamă largă de produse combinate de înaltă calitate, care răspund nevoii fiecărui client prin intermediul varietăţii de funcţii – cu pernă fixă de aer, menţinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifuncţionale prezintă un raport preţ-performanţă de neegalat iar securitatea şi durata îndelungată de funcţionare urmează tradiţia unei calităţi legendare.

  • IMI TA – Echilibrare şi control

Echilibrarea hidraulică reprezintă un set de mijloace şi metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel încât să asigure temperatura interioară vizată la un cost minim de operare. Este o soluţie realizată de toate persoanele implicate într-un proiect. IMI Hydronic Engineering este specializată în gestionare şi control astfel încât să echilibreze cu acurateţe cerintele specifice ale unui sistem, controlând în acelaşi timp intregul sistema.

  • IMI HEIMEIER – Control termostatic

Gama de robinete termostatice IMI Heimeier include un spectru larg de peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. De asemenea, IMI Heimeier asigură un sortiment larg de servomotoare, termostate de cameră, fitinguri speciale, robinete de reglaj şi robinete de închidere. Această varietate de produse permite identificarea unei soluţii optime pentru fiecare cerinţă imaginabilă.