Produse pentru Incalzire in pardoseala

Izolație

Conducte

Unelte

Accesorii

Fittinguri

accesorii incalzire in pardoseala

Distribuitoare

Sisteme de reglare și control

Avantajele sistemelor de Incalzire in pardoseala Purmo

  • Fiabilitate și experiență

Pentru un proiect bine elaborat și pentru un montaj corespunzător al instalației, Purmo se bazează pe cei peste 30 de ani de experiență în domeniu. Purmo este marcă a Rettic ICC, unul dintre cei mai mari furnizori de instalații de incalzire in pardoseala din Europa. Experiența îndelungată oferă încredere partenerilor și utilizatorilor din numeroase țări. Pentru ca instalația să funcționeze corespunzător, este esențială îndeplinirea unor condiții de execuție și temperatura adecvate, pe care sistemele Purmo le îndeplinesc cu succes.

  • Calitate și siguranță

Componentele sistemului de încălzire în pardoselă Purmo sunt fabricate din materia prime de cea mai bună calitate, ceea ce le conferă o calitate desavârșită și o siguranță deplină. Sistemele sunt produse în conformitate cu standardele ISO 9001 și ISO 14001. Testele din laboratoare arată că durabilitatea elementelor depășește 50 de ani.

  • Garanție îndelungată

Cei 10 ani de garanție pe care Purmo o oferă pentru produsele sale, susține încă o dată calitatea excelentă a sistemelor de încălzire în pardoselă.

  • Consultanță tehnică

Deasemenea, Purmo oferă service și consultanță de specialitate. Instalatorii și proiectanții colaboratori garantează buna funcționare a instalației, fiabilitate și confort optim îndelungat.

Pentru un calcul exact si un deviz de materiale personalizat în funcție de cerințele locuinței tale, te rugăm să ne trimiți o solicitare de ofertă, completând formularul de mai jos sau trimițându-ne un email la comercial@arteni.ro .