Cele mai bune centrale termice pe gaz în condensare

logamax plus GB172

Centralele termice pe gaz sunt cele mai utilizate surse de încălzire. Centrala termică în condensare este cea mai bună centrală termică pe gaz cu o tehnologie extrem de eficientă și un randament foarte ridicat.

Sunt două tipuri de centrale termice pe gaz, centrale pe gaz de perete (murale) și centrale termice pe gaz de pardoseală. Datorită gamei variate de puteri precum și lucrul în cascadă, centralele termice pe gaz în condensare acoperă o arie diversificată de aplicații.

Care sunt cele mai bune centrale termice în condensare

În alegerea centralei termice pe gaz în condensare bune trebuie avut în vedere câteva aspecte importante. Gradul normat de utilizare de păna la 110% este unul din argumentele de care trebuie să țineti cont în alegerea celei mai bune centrale termice pe gaz. Consumul minim de energie este un alt factor important al unei centrale termice pe gaz. Funcționalitatea, operare simplă si facila  precum și designul modern cu dimensiuni reduse, sunt aspecte care pot influența în alegerea unei centrale termice.

Care sunt avantajele celei mai bune centrale termice în regim de condensare

Centralele termice pe gaz în condensare cu montaj pe perete sunt ușor de instalat și nu ocupa spațiu. Datorita folosirii tehnologiei în condensare, asigură performanțe ridicate și costuri accesibile. Totodată, centralele termice pe gaz pot funcționa alternativ și cu soluții regenerabile. Centralele termice în condensare pot fi cu preparare apă caldă în regim instant (Combi)cu puteri  termice nominale între 24kW si 35kW și centrale termice doar pentru încalzire (care pot prepara apa caldă menajeră cu ajutorului unui boiler/schimbător de caldură)cu puteri termice între 24kW si 100kW.

Unde pot fi montate centralele termice în condensare

Centralele termice în condensare murale (de perete) au ca destinație preponderența de folosire  construcții de locuințe (case, apartamente, birouri s.a.m.d.) precum si utilizare profesională.

Centralele termice de pardoseală sunt centrale cu puteri de peste 100kW si au ca destinații: construcții industriale, blocuri, clădiri de birouri s.a.m.d.

Concluzii și sugestii

Alegerea celei mai bune centrale termice pe gaz în condensare implică mai mulți factori care pot influența în decizia de a achiziționa centrala termică potrivită spațiului și cerințelor dumneavoastră.

Arteni Therm vă stă la dispoziție cu cele mai bune servicii și soluții complete,adaptabile nevoilor dumneavoastră. Apelați cu încredere la echipa Arteni Therm.