De ce să alegi Centrale în condensare Buderus?

centrala in condensare Buderus

Tradiția Centralelor în condensare Buderus

De la Numărul 1….

Faptul că Buderus este o marcă de prestigiu este un lucru deja împământenit în cultura specialiștilor în instalaţii şi în randul beneficiarilor deopotrivă.

Tradiția începută la 14 martie 1731 de către Johan Wilhelm BUDERUS a fost continuată şi dezvoltată cu succes până în zilele noastre, cei peste 290 de ani de activitate fiind repere care cu greu pot fi găsite în CV-urile companiilor de profil, această longevitate fiind mai degrabă specifică în rândul companiilor cu tradiție în producţia de bere şi ape minerale.

Puţini știu însă că prima centrală murală cu funcţionare în condensare a fost produsă tot de Buderus. Acest lucru s-a întâmplat în anul 1980 când specialiștii din Deventer – Olanda au patentat un produs cu totul nou, revoluţionar la acea vreme, cu un randament mult mai bun decât al centralelor convenționale produse până atunci; acesta a fost fabricat timp de 20 ani fără modificări majore, fiind clasificat de către specialiştii din acest domeniu ca cel mai fiabil şi mai longeviv produs din gama sa.

Produsul în sine şi deopotrivă tehnologia funcţionării în condensare s-a dovedit a fi soluția ideală pentru o piață dominată din ce în ce mai puternic de diminuarea resurselor de combustibil (gaz metan) şi în care se pune tot mai mult accentul pe eficienţa energetică.

În prezent, drumul deschis acum mai bine de 40 de ani de specialiştii olandezi a fost urmat şi de alţi producători însă nici unul nu se poate lăuda cu un produs similar.

Avantajele centralelor în condensare Buderus

Buderus a folosit la construcţia schimbătorului de căldură tehnologia inovatoare ALU plus. Aceasta asigură atât o durabilitate sporită, cât şi o excelentă conductivitate termică. Un concept care a convins şi Netherlands Aluminium Centre, care a recompensat acest schimbător de căldură cu premiul European Aluminium Award 2006.

Cine alege să se încălzească folosind tehnologia centralelor în condensare Buderus, se va încălzi cu adevărat eficient. Dar cine alege ultramoderna central termică cu condensare Logamax plus GB122 va fi cu un pas înaintea tuturor. Iar aceasta deoarece centrala termică Logamax plus GB122 utilizează la maximum energia disponibilă. În comparaţie cu centralele obişnuite, tehnologia în condensare a lui Logamax plus GB122 economiseşte până la 15% din energie, iar în comparaţie cu centralele vechi, până la 30%: datorită stratului de protecţie innovator ALU plus şi a arzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficienţă energetică normată de până la 110,5%. Iar mulţumită tehnologiei FLOW plus şi a pompei de circulaţie cu reglare automată a turaţiei se economiseşte atât de multă energie electrică, încât Logamax plus GB122 este capabilă să respecte cele mai severe cerinţe ale clasei A de eficienţă energetică.

În prezent sunt mulţi producători care se laudă că sunt primii, desigur neţinând cont de faptul că centrala în condensare Numărul 1 a fost (şi este) un Buderus!

                                                    ….la 3,5 milioane de unităţi!